بهترین عایق صوتی و حرارتی برای دیوارهای مجاور

زمان مطالعه: 3 دقیقه

انتقال صدا از دیوارهای مجاور، یکی از معضلات اصلی ساختمان های امروزی است. اما استفاده از عایق صوتی در زمان ساخت یا بازسازی خانه می تواند این مشکل را تا حد زیادی مرتفع کند. از عایق کاری دیوار مجار نباد غافل شد، زیرا می تواند تاثیر زیادی بر دمای هوا و آلودگی صوت محیط داخل داشته باشد. عایق کاری و انتخاب نوع عایق باید حتماً با مشورت یک متخصص و مشاور در این زمینه انجام بگیرد.

بهترین عایق برای دیوارهای مجاور چیست؟

از آن جا که عایق کاری دیوار ها یکی از عناصر مهم در خانه به شمار می رود می تواند انتخاب عایق مناسب نیز بسیار مهم باشد. در خانه های در حال ساخت یا در حال بازسازی،بهتر است حتماً از عایق صوتی و حرارتی استفاده شود زیرا حفره های موجود در دیوارها باز هستند و می توانند باعث ورود و خروج دما و صدا شوند. در صورت استفاده از عایق های صدا برای دیوارها، سقف، کف، پنجره و درها، تا حد زیادی در هزینه های منزل یا محیط کار صرفه جویی می شود.

دیوار مشترک

عایق برای دیوارهای مجاور

در این مطلب تعدادی از بهترین مواد برای اجرای عایق دیوارهای مجاور شرح داده شده است:

عایق های فایبر گلس

فایبرگلس یک ماده شیمیایی است که از الیاف شیشه بسیار ظریف ساخته شده است. این مواد معمولاً در خانه ها به صورت خمیر یا مواد رقیق یا همان به اصطلاح شل مورد استفاده قرار می گیرند.  فایبرگلس نیز به عنوان تخته های سفت و سخت و یا به عنوان عایق کانال، به فروش می رسند. این ماده به عنوان عایق، سرعت انتشار گرما، سرما و صدا را در سازه ها کاهش می دهد. این کار را با به دام انداختن حفره های هوا انجام می دهند.

عایق فوم برد

به عنوان یکی از انواع عایق برای دیوارهای مجاور، می توان به فوم بردها اشاره کرد. این عایق ها پنل های سفت و سختی هستند که از پلی استایرن، پلی ایزوسیانورات یا پلی اورتان ساخته شده اند. فوم تخته های سفت و سخت در ضخامت ها، طول ها و روکش های مختلف فروخته می شوند. برخی از عایق های فوم برد که در بازار ارائه می شوند، شامل یک مانع بخار فویل سفید در هر طرف برای جلوگیری از حرکت آب در آن می باشند.

فوم برد می تواند برای دیوارهای مجاور، مقاومت حرارتی خوبی ایجاد کند و باعث کاهش رسانایی گرما در قسمت هایی از خانه مانند: چوب و فولاد شوند.

عایق سلولزی مرطوب

این نوع از عایق، دارای اشکال مختلفی است. اما وقتی صحبت از حفره های دیوار باز می شود، باید از سلولز مرطوب استفاده کرد. سلولز، قدیمی ترین عایق خانگی موجود در بازار است. این مواد از روزنامه های بازیافتی ساخته شده است و ذرات ریز آن با بیشتر فضاها قابلیت انطباق دارد. سلولز مرطوب در طول فرآیند اعمال آب به آن اضافه می شود و دارای خواص میرایی حرارتی می باشد.

عایق پشم شیشه، بهترین عایق برای دیوارهای مجاور

این نوع ماده به عنوان یک عایق سلولزی برتر شناخته شده است که یا به صورت مرطوب یا خفاش نصب می شود. خفاش های NU-WOOL در ساخت و سازهای جدید یا پروژه های بازسازی زمانی که دیوارها در معرض دید قرار می گیرند استفاده می شود. این خفاش ها از ۷۰ درصد مواد بازیافتی و مخلوطی از الیاف تجدید پذیر ساخته شده اند. رول ها و خفاش ها برای ایجاد تناسب محکم در حفره های دیوار ساخته شده اند و بسیار متراکم هستند. تراکم خفاش ها به کاهش صدا در خانه کمک می کنند.

عایق رویک فول

عایق روکش فویل برای جلوگیری از انتقال حرارت به داخل یا خارج از خانه بسته به فصل سال، بسیار عالی عمل می کند. این نوع عایق معمولاً از چوب های فایبرگلس ساخته می شود. فویل روی عایق برای کمک به کاهش اتلاف حرارت طراحی شده و همچنین به عنوان یک کند کننده بخار نیز عمل می کند.

جمع بندی

نصب عایق صوتی می‌تواند به ایجاد یک محیط آرام و ساکت برای زندگی کمک کند. علاوه بر دیوارهای مجاور می توان از عایق صدا در بخش های مختلف منزل ، از جمله اتاق خواب یا اتاق کودک نیز استفاده و از انتقال صدا بین اتاق‌ها و منزل همسایگان جلوگیری کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن‌های تماس:
۲۶۱۴۵۱۷۸-۰۲۱
۰۹۱۲۳۶۷۹۹۸۰
۰۹۱۹۰۹۰۰۱۵۰

● ساعات کاری: ۸ الی ۱۸
● حتی روزهای تعطیل